MUSTAFA ALICI

Özgeçmişi

1967 ARALIK AYININ 21 INDE EN UZUN GÜNDE DÜNYAYA GELMİŞİM İLKOKUL, ORTAOKUL,VE LİSE ŞEREFLİKOÇHİSARDA OKUDUM . EVLİYİM 2 ERKEK 1 KIZ BABASIYIM .AİLE DEN GELEN SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZ CHP DİR .7KARDEŞİZ BEN 6 NUMARA BABAM GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINI YAPTIĞI PARTİMİZDE 1992 YILINDA BENDE SOSYAL DEMOKRAT HALKÇI PARTİDE GENÇLİK KOLU BAŞKANLIĞI YAPTIM.GENÇLİK KOLUBAŞKANLIĞIM ZAMANINDA ARKADAŞLARLA HALKEVİNİ KURARAK YÖNETİMDE YER ALDIM. ŞOFÖR ESNAFIYIM 2010 YILINDA ŞOFÖRLER ODASINA ADAY OLDUM VE KAZANDIM 8 YIL BAŞKANLIK YAPTIM; BU ESNADA YILLAR SONRA CHP Lİ OLARAKA KIZILAY YÖNETİM KURULLUĞU VE BAŞKANLIĞINI YAPTIM CHP İLÇE BAŞKANLIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN 2018 YILINDA ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY OLMADIM.2019 YILINDA Kİ YEREL SEÇİMLERDEN SONRASINDA OLAĞAN ÜSTÜ KONGRE DE İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUM.EKİP ANLAYIŞI İLE ÇALIŞARAK ZOR OLANI BAŞARDIK. OLAN ÜSTÜ KONGREDE BAŞKANLIĞI KAZANDIK. 5 AY SONRADA OLAN KONĞREMİZİ YAPARAK CUMHURİYET HALK PARTİ SİNİ İKTİDAR YAPMAK İÇİN ; GENEL BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARI DOĞRULDUSUNDA; HALKA DOKUNARAK

ŞEREFLİKOÇHİSARDA HEDEFİMİZ.

CHP İKTİDARINI KAZANMAKDIR.